![]() |
Godis från dalen |
Jag är inte så mycket för söta saker. Varken godis eller läsk. Inte heller bullar eller kakor. Föredrar förrätter framför efterrätter. Men det är klart att vi har efterrätt när vi har gäster. Och då bjuder jag gärna en desertvin till. Därför tog vi med oss lite ovanliga sorter med oss från dalen. Portvin passar dessutom utmärkt till (starka) ostar.
Vi ska ha middaggäster på lördag. 8 pers. Det som krånglar till det hela är att vi ska se 'We will rock you' på eftermiddagen och därefter äta middag hemma hos oss. Det betyder att man måste kunna förbereda.
Det preliminära menyn ser ut så här:
Fördrink: Prosecco med tilltugg (ska KANSKE offra mina wasabichips)
Förrätt: Anklevermousse med fikonmarmelad.
Varmrätt: Älgstek med ädelostsås med ungsbakad rosmarinpotatis
Efterrätt: ??? Idéer, anyone?
Dessutom äter två av personerna inte kött och en är absolutist. Så jag har lite till att planera.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar