![]() |
Varning för ofluff! |
![]() |
Det kanske var romens fel... |
![]() |
Juliga placeringskort ;) |
![]() |
Gravlax på wasabikräm (var inte snål med wasabin) och skärgårdslimpa |
![]() |
Fina rödingfiléer |
![]() |
Stimmung |
Brysselkålen som vi hade som tillbehör till rödingen blev mycket god. Rena godiset!
Det här behöver du:
1 nät brysselkål
1 msk smör
2 dl grädde
1 msk citronsaft
flingsalt
Så här göd du:
Ansa brysselkålen och dela varje i 4 bitar. Lägg smör i en traktörpanna, lägg i brysselkålen och låt det steka på svag värme. Det ska inte ta färg! Häll på grädde och låt den koka in i kålen på svag värme. Det tar 20-30 minuter. Häll i citronsaft och smaka av med flingsalt. Läckert!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar